Waarom detoxen?

Je huid wordt iedere dag blootgesteld aan vervuiling van buitenaf door uitlaatgassen, milieuvervuiling en chemicaliën. Ook raken we ons gezicht gedurende de dag vaak aan, met bijvoorbeeld onze handen of telefoon. Dus zelfs als je weinig of geen make-up draagt, is het van belang je huid iedere ochtend en avond grondig te reinigen.
Daarnaast zijn we ons tegenwoordig steeds meer bewust van een goede verzorging van zowel lichaam als geest en zijn er diverse soorten en manieren van detoxen. Onze gezichtshuid wordt daarbij vaak overgeslagen, terwijl deze juist het visitekaartje is van je gezondheid. Een gezonde huid krijg je door zowel vanbinnen als vanbuiten goed voor jezelf te zorgen. Een goede gezichtsreiniging, maar ook voldoende slaap, sporten en het drinken van genoeg water spelen hierbij een belangrijke rol. Dat het belangrijk is om voldoende water te drinken, weten we allemaal. Maar toch doen we het te weinig. Zonde, want water is de grootste reiniger, voor zowel van binnenuit als vanbuiten.

Tijdens deze 10-daagse Demak’Up Detox water Challenge gaan we je helpen dit essentiële mineraal te gebruiken in je all-day beauty routine, met als doel een stralende en gezonde huid. Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van gezichtsreiniging delen we graag onze kennis met je om je huid een extra boost te geven en klaar te maken voor de zomer! 10 dagen lang zullen we je uitdagen om extra aandacht te besteden aan je huid. We geven je tips & tricks voor een goede gezichtsreiniging en recepten voor allerlei D.I.Y. detox watertjes voor de binnenkant, en scrubs en maskers voor de buitenkant. Want: je goed voelen is er goed uitzien! Enjoy!